1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅

United by Blue

United By Blue är ett amerikanskt företag som grundades 2010 med syftet att skapa produkter av hög kvalitet samtidigt som de arbetar för att rensa upp världens hav och vattendrag. Företaget erbjuder ett brett sortiment av kläder, väskor och accessoarer tillverkade av naturliga material som ekologisk bomull, hampa och återvunnet polyester.

United By Blue har en unik affärsmodell där de tar ansvar för att ta bort ett pund av skräp från haven för varje produkt som de säljer. Sedan företaget grundades har de organiserat över 300 strandstädningar och tagit bort över 1,5 miljoner pund av skräp från havet.

Företaget har också ett starkt socialt ansvarstagande. De arbetar med lokala samhällen och partners för att utbilda människor om miljöfrågor och hållbarhet, och de strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunna material och minimera avfallet i sin produktionsprocess.

United By Blue är inte bara ett företag som säljer produkter, det är en rörelse som försöker förändra världen genom att uppmuntra människor att ta ansvar för sin påverkan på miljön och hjälpa till att återställa den. Genom att köpa en produkt från United By Blue kan du vara säker på att du gör en positiv skillnad för planeten och stödjer en organisation som arbetar hårt för att göra en verklig skillnad.