1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 79kr, Fri frakt över 3000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (160)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Indigofera Jeans

indigofera Jeans Total Desert Fall 2023

Kärnan i Indigofera Prima Jeans är ett orubbligt engagemang för kvalitet, detaljer och hantverk. Namnet är en hyllning till färgen indigo som är själva kärnan i Jeans. Indigofera är ursprunget - början av all denim.

Indigofera Prima Jeans är ett svenskt företag som grundades av Mats Andersson, i Stockholm 2007. Än idag drivs Indigofera från Stockholm och samtliga av deras kläder och jeans tillverkas i Europa.

Hållbarhetsperspektivet är genomgående för allt Indigofera gör och materialet till deras denim och jeans framställs på traditionellt vis i Japan, USA och Europa.

Indigofera Jeans är inspirerat av 50 och 60- talets denim kultur. Alla kläder som Indigofera designar är gjorda för att att bäras och blir bara bättre med åren.Tanken bakom Indigofera och deras denim produkter är att ta fram kläder som har en riktigt lång livstid, med en tidlös touch. Alla som bär Indigofera Jeans kommer att uppleva att just deras denim och jeans slits och åldras individuellt, och kommer att se helt olika ut från en bärare till en annan.

I ett samarbete med artisten Israel Nash skapade Indigofera 2017, en kollektion av denim, accessoarer och jeans som ges ut i begränsad utgåva. Denna kollektion går under namnet Indigofera x Nash. Det är just det som gör Indigofera till det omtyckta varumärke det är idag. Indigofera skapar utifrån filosofin att ta var på det bästa från förr och ge det en modern touch med det bästa från idag.