1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (202)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

HERRHATTAR

I herravdelningen har vi ett imponerande utbud av hattar från välrenommerade märken som Stetson och Brixton. Dessa märken är känt för sina högkvalitativa produkter och sin långa tradition av att tillverka hattar som passar en rad olika stilar och tillfällen.

Stetson är ett ikoniskt hattmärke som har varit en favorit bland hattentusiaster sedan 1865. Deras högkvalitativa cowboyhattar är legendariska, men de har också ett brett utbud av andra hattar som passar en mer avslappnad stil, till exempel Trilby-hatten. Stetsons Trilby-hatt finns i olika färger och material och kan enkelt stylas upp eller ned beroende på tillfälle.

Brixton är ett annat populärt varumärke som grundades år 2004 och har blivit en favorit bland trendmedvetna män. Brixton har ett brett utbud av hattar, inklusive klassiska fedorahattar. Denna ikoniska hatt har funnits i mer än hundra år och är känd för sin breda brätte och djupa krona. Stetson har ett brett utbud av fedorahattar, till exempel Templeton Fedorahatt, som är tillverkad av högkvalitativt ullfilt och har en elegant design som passar många olika stilar.

Trilbyhatten är en annan klassisk hatttyp som har blivit alltmer populär de senaste åren. Denna hatt har en smalare brätte än fedorahatten och en högre krona, och är en populär accessoar bland män. På herravdelningen har vi ett brett utbud av trilbyhattar i olika färger och material, inklusive den populära Grant Trilby-hatten från Stetson, tillverkad av högkvalitativt filtmaterial.

Pork pie-hatten är en annan klassisk hatttyp som har en unik och stilfull look med sin lilla, runda krona och korta brätte. Brixton har ett brett utbud av pork pie-hattar, inklusive den populära Wesley-hatten som är tillverkad av högkvalitativt filtmaterial och finns i olika färger.

För sommaren är Panama-hatten en populär accessoar bland män. Denna hatt är tillverkad av strå från Carludovica palmata-palmen som växer i Ecuador, och är känd för sin ljusa färg och sin flexibilitet, vilket gör den lätt att packa och ta med på resan. Panama-hatten har blivit en symbol för avslappnad elegans.