1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (183)1 2 3 ... 8 Sista 100 per sida

Stance strumpor & kalsonger

STANCE SOCKS- MARVEL SPIDER MAN

Stance har en individualitet och en designfilosofi som tror på uttryck och funktion. Stance Strumpor och kalsonger är tillverkade med bästa passform och prestanda, från material av högsta kvalitet!

Stance har revolutionerat synen på strumpor och underkläder på bara några få år. Grundarna till Stance såg en en kategori som under lång tid hade ignorerats och tagits för given och bestämde sig för att börja designa riktigt grymma strumpor.

Sagt och gjort, Stance blåste liv i strumporna igen genom att låta sig influeras av rörelse, konst, musik, idrott och personlig smak vilket gjorde varje strumpa till ett funktionellt konstverk.

Stance rörelse spred sig snabbt som ringar på vattnet och drog till sig idrottsmän, artister och ikoniska kulturella påverkare till varumärket som ville vara med och skapa något nytt. Denna grupp kallar Stance för Punks & Poets och ihop med diverse framgångsrika profiler och experter så har de tagit fram limiterade kollektioner som Skate Legends, Legends of Metal för att bara nämna några.

Stance kreativa tänk och friheten att skapa bästa möjliga strumpa genomsyrar hela deras organisation och drar till sig likatänkande. Genom att kombinera konst och funktion med obevekligt fokus på teknisk innovation, finns nu Stance strumpor i över 40 länder och bärs av de som vågar vara annorlunda.