1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Edwin Jeans

EDWIN

1947 etablerades det japanska jeansmärket Edwin. Varumärket lägger stor vik vid hantverk, exklusiva tyger, tillverkning och kontinuerlig progression i design och passform.

Edwin Jeans är ett japanskt varumärke som grundades i Tokyo 1947. Sedan dess har de varit en av de mest välkända och inflytelserika denim-tillverkarna i världen. Edwin Jeans var en av de första tillverkarna av raw denim, vilket är obehandlat denim som mjukas upp och formar sig efter bärarens kropp under användning.

Edwin Jeans har en stolt historia av innovation och kvalitet. De var bland de första att introducera tvättade jeans på 1960-talet, och de fortsatte att utveckla nya tekniker och material under årens lopp. De har också varit mycket noga med att kontrollera produktionsprocessen, från råmaterialet till den färdiga produkten, för att säkerställa att deras jeans håller högsta kvalitet.

 

Idag är Edwin Jeans fortfarande en av de mest respekterade denim-tillverkarna i världen. De är kända för sin höga kvalitet, hållbarhet och deras unika stil. De erbjuder ett brett utbud av jeansmodeller, inklusive skinny jeans, straight leg jeans, bootcut jeans och loose fit jeans. De erbjuder också en rad olika tvättar och färger, från klassiska indigoblå till moderna, trendiga tvättar.

 

Men det som verkligen skiljer Edwin Jeans från andra denim-tillverkare är deras fokus på hållbarhet. De arbetar ständigt för att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunna material och metoder som minskar användningen av kemikalier och vatten under produktionen. De använder också etiska produktionsmetoder och ser till att deras anställda arbetar under rättvisa förhållanden.

 

Edwin Jeans har också ett starkt fokus på att skapa kläder som varar länge. De tror på att tillverka kläder som är väl gjorda och tåliga nog att bära i många år framöver. De använder högkvalitativa material och tillverkningstekniker för att säkerställa att deras jeans är robusta och hållbara.