1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (40)1 2 Sista 100 per sida

Lee 101 Jeans & Kläder

Lee jeans x The Brooklyn Circus

Lee 101-kollektionen är dedikerad till excellens i form och funktion för varje skapat plagg. Endast the finaste materialen kan skapa de finaste kläderna. Av den anledningen, produceras Lee 101 endast i de allra bästa fabrikerna runt om i världen.

Företaget grundades 1889 av Henry David Lee som Lee Jeans och tillverkade blåställ och jackor i Salina, Kansas...

I takt med att Lee Jeans började tillverka overaller med blixtlås så växte företaget och etablerade sig som ett genuint amerikanskt work wear företag. Under 1930- och 1940-talet blev Lee en av de ledande tillverkarna av arbetskläder i USA och man lät införa Lee’s signatur, Lazy "S” på bakfickorna. Under 50- och 60- talet började Lee tillverka fritidskläder, som skjortor, jeans och t- shirts och företaget expanderade till 81 länder. På 90- talet införde företaget Lee National Denim dag som en del av National Breast Cancer Awareness månaden. Ihop med Entertainment Industry Foundation, har Lee National Denim Day samlat in över $75 miljoner dollar för att hjälpa till att finansiera bröstcancer forskningsprogram.

Idag är Lee Jeans ett väletablerat modeföretag och även om deras huvudfokus är jeans så tillverkar de även populära skjortor, flanell skjortor, tröjor och t-shirts!