1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (187)1 2 3 ... 8 Sista 100 per sida

Hattar

hats at hepcat store

Vi har ett brett utbud av olika typer av hattar från välkända varumärken som Stetson och Brixton. Varumärkena är kända för sina högkvalitativa produkter, och har en lång historia av att tillverka hattar som passar en mängd olika stilar och tillfällen.

Stetson är ett av de mest ikoniska hattmärkena i världen, och har varit en favorit bland hattentusiaster sedan 1865. Företaget är känt för sina högkvalitativa cowboyhattar, men de tillverkar också en mängd andra hattar som passar en rad olika stilar. Ett exempel är Stetson Trilby-hatten, en klassisk hatt som är perfekt för en mer avslappnad look. Denna hatt finns i olika färger och material, och kan enkelt stylas upp eller ned beroende på tillfälle.

Brixton är ett annat populärt varumärke som är känt för sina högkvalitativa hattar. Varumärket grundades år 2004, och har sedan dess blivit en favorit bland trendmedvetna personer. Brixton har ett brett utbud av hattar, inklusive fedorahattar.

Fedorahatten är en klassisk hatt som har funnits i mer än hundra år. Denna hatt är känd för sin breda brätte och djupa krona, och är en populär accessoar bland både män och kvinnor. Stetson har ett brett utbud av fedorahattar, som varierar i färg och material. En av deras mest populära modeller är Templeton Fedorahatt, som är tillverkad av högkvalitativt ullfilt och har en elegant design som passar många olika stilar.

Trilbyhatten är en annan klassisk hatt som har blivit alltmer populär de senaste åren. Denna hatt har en smalare brätte än fedorahatten och en högre krona, och är en populär accessoar bland män. Stetson har ett brett utbud av trilbyhattar i olika färger och material, inklusive deras populära Grant Trilby-hatt som är tillverkad av högkvalitativt filtmaterial.

Pork pie-hatten är en annan klassisk hatt som har blivit alltmer populär de senaste åren. Denna hatt har en liten, rund krona och en kort brätte som ger den en unik och stilfull look. Brixton har ett brett utbud av pork pie-hattar, inklusive deras populära Wesley-hatt som är tillverkad av högkvalitativt filtmaterial och finns i olika färger.

En annan populär hatttyp som många förknippar med sommar och sol är Panama-hatten. Denna hatt är tillverkad av strå från Carludovica palmata-palmen, som växer i Ecuador. Hatten är känd för sin ljusa färg och sin flexibilitet, vilket gör den lätt att packa och ta med på resan. Panama-hatten har blivit en symbol för avslappnad elegans och är en populär accessoar bland män och kvinnor.