1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Solglasögon

Jacques Marie Mage Solglasögon

Solglasögon är inte bara en accessoar för att skydda ögonen från solens strålar; de kan även vara en uttrycksfull detalj som speglar ens personlighet och stil. Bland de mest legendariska namnen inom solglasögonindustrin finner vi American Optical Company, även känd som AO Eyewear, samt det hållbara unisexmärket Monokel Eyewear som har sin bas i Stockholm. Dessa märken är värda all uppmärksamhet, och låt oss utforska vad som gör dem så speciella.

Monokel Eyewear utmärker sig genom sitt engagemang för hållbarhet och stil. Deras ramar tillverkas främst av premiumväxtbaserat acetat, vilket säkerställer minimal miljöpåverkan utan att kompromissa med hållbarhet eller stil. Inte nog med det, alla deras svarta ramar tillverkas även av återvunnet acetat. För att säkerställa enastående visuell kvalitet är Monokel Eyewears linser tillverkade av inga mindre än Carl Zeiss Vision®.

Varje Monokel Eyewear-ram tillverkas för hand med enastående uppmärksamhet på detaljer. Den omfattande tillverkningsprocessen tar över tre månader, vilket säkerställer att varje par solglasögon blir unikt och av högsta kvalitet. Denna hängivenhet till noggrannhet och kvalitet är vad som gör Monokel Eyewear till ett märke att lita på.

Men det handlar inte bara om material och tillverkning för Monokel Eyewear. Deras varumärkesfilosofi hämtar inspiration från en kombination av enkelhet och funktionalitet, samtidigt som den speglar en gränslös nyfikenhet för det mänskliga sinnet och dess behov av kreativt uttryck. Genom att förena tidlös design med moderna influenser erbjuder Monokel Eyewear solglasögon som passar alla smaker och tillfällen.

Oavsett om du letar efter en klassisk och elegant look eller en mer trendig och nyskapande stil, kan du lita på att både American Optical Company och Monokel Eyewear har något att erbjuda. Deras erfarenhet och hängivenhet till kvalitet har cementerat deras plats som ledande aktörer inom solglasögonindustrin.

Så nästa gång du väljer solglasögon, varför inte välja ett märke med både historisk betydelse och en vision för en hållbar framtid? Med American Optical Company och Monokel Eyewear kan du kombinera stil med miljömedvetenhet och låta dina solglasögon bli en förlängning av din personlighet och ditt kreativa uttryck.