1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-24 (298)1 2 3 ... 13 Sista 100 per sida

Record Store Day 22 april 2023 och 20 april 2024

Record Store Day
Stort tack till alla som deltog i Record Store Day 2023 och välkomna tillbaka till nästa RSD den 20 april 2024.

Årets Record Store Day skivsläpp är nu online nedan

 


 
Skivbutiken lever fortfarande och hos HepCat Store i Lund där intresset för musik framförallt på vinyl fortfarande är stort. Lördagen den 22 april firas dessutom den internationella högtiden Record Store Day med livemusik, special släpp på vinyl och burgare från Garage Bar samt Mangobeard kommer erbjuda fuzzy merch!

RSD releaser går online 16.00 samma dag 

  • Öppet 10-15
  • Fritt inträde
  • Sankt Larsv 21, Lund
  • Facebookevent  

Live i Butiken.

  • 11.00 J.Tex (US/DK)
  • 11.50 Vex (SE)
  • 12.40 He Who Walks Behind The Rows (SE)
  • 13.30 Surt Sa Räven (Malmö)
  • 14.30 Sigvard & The Bonewhispers (SE)
 

HepTown Records är stolta över att meddela att ett snabbt släpp av Surt Sa Räven "Alla Är Så Jävla Dåliga" landar speciellt till Hepcat i Lund just inför RSD. He Who Walks Behind The Rows (Folk Music) äntligen släppt sin debut “The Lucky Ones Died First” . Babians försenade vinyl "Alla Andra Gör Det" släpps lagom till denna helg.

Dessutom spelar J.Tex (US/DK) denna magiskt fingerfärdiga americana/country artist, VEX, en del av duon The Guilt, som slagit väl ut i Europa. Och sist men inte minst Lunda lokala Sigvard & The Bonewhispers. Så det är en fantastisk samling av musik åt alla håll och spännande releaser. Varmt välkomna!

 

Hitta skivor av:

Är du intreserad av att spela (en annan gång) får du gärna höra av dig till info@hepcat.se

"Sedan 2008 har Record Store Day vuxit till världens största evenemang i skivbutiker.

2020 är världen annorlunda, så även Record Store Day.

Record Store Day 2020 - ursprungligen planerad till den 18 april och senare flyttad till den 20 juni kommer i år att bli lite annorlunda således.

Record Store Day 2020 kommer att äga rum på tre olika datum, lördagar i augusti, septemberSedan 2008 har Record Store Day vuxit till världens största evenemang i skivbutiker.

2020 är världen annorlunda, så även Record Store Day.

Record Store Day 2020 - ursprungligen planerad till den 18 april och senare flyttad till den 20 juni kommer således att bli lite annorlunda i år.

Record Store Day 2020 kommer att äga rum på tre olika datum, lördagar i augusti, september och oktober – RSD Drops

Titlarna på den officiella listan för RSD 2020, som släpptes den 5 mars, kommer att finnas i deltagande skivbutiker på ett av dessa tre ”RSD Drops”-datum:

29 augusti, 26 september och 24 oktober.

En ny version av listan, uppdelad på RSD Drops dagar kommer att släppas den 1 juni.

 Record Store Day har lika mycket handlat om spelningar i butik, att ”hänga” med likasinnade som att jaga heta och exklusiva releaser.

 Nu blir det lite annorlunda, inte bara med tre datum utan även det faktum att vi just nu i alla fall har ”social distansering”.

 Den goda nyheten för alla skivälskare är att det fortfarande kommer spännande exklusiva utgåvor. Record Store Day som organisation jobbar just nu med artister, lablar och skivbolag för att bestämma det nya ”släppschemat” och se till att varje ”RSD Drop”-datum har en spännande blandning av artister och genrer.

 Att sätta ett nytt datum RSD har inte varit enkelt för RSD som en internationell organisation. Det är ett arrangemang som sker simultant i 1000-tals butiker över hela världen, där alla har olika restriktioner och förutsättningar under detta konstiga år. Med tre datum i höst känns det som både butiker och kunder får en chans att uppleva lite av den fest Record Store Day är varje år." - https://recordstoreday.se/


 

Preliminära RSD-datum
Record Store Day 2024 den 20 april 

Record Store Day 2025 den 19 april 

Record Store Day 2026 18 april

 

Record Store Day