1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (36)1 2 Sista 100 per sida

Nõberu of Sweden

NÕBERU

Nõberu of Sweden med kvalitetsprodukter inom skäggvård, som skäggvax, skäggolja, mustaschvax och skäggschampo, samt rakning och hårvårdsprodukter.

Nõberu of Sweden föddes ur en idén om ett heltäckande varumärke för män som skiljer sig från mängden. Produkter som inte luktar granbarr eller säljs med avklädda kvinnor i reklamen.  Nõberu är dedikerade till mer än bra produkter. De vill förändra marknaden och vårat sätt att se på manlig skönhetsvård. Dedikerade att skapa en värld där mannen inte behöver vara tuff, hård och macho, om han inte vill.

Nõberu of Sweden ska inte bara följa trenden utan också vara med och skapa den. Nõberu befinner sig mitt i branschen och möter kunderna dagligen vilket är ett viktigt instrument för deras fingertoppskänsla. De söker sig till sammanhang där de kan ta in det nya och tänja på gränsen mellan idag och imorgon. De vill alltid framåt, men är inte där för tidigt.

Nõberu vill inte leva i en värld där alla män stöps i samma form och där omsorg på mannens skönhet anses omanlig. De vet hur mycket ett väldoftande skägg eller en nyrakad haka kan göra för självförtroendet och vill ge männen rätt till egentid i badrummet. Nõberu vill vara med och påverka och har en genuin ambition om att förändra de sociala normer som hindrar män från att våga bry sig om sig själva.

Nõberu of Sweden är exakta, lämnar inget åt slumpen och lägger stor omsorg i de avgörande detaljerna. Det kan handla om ett handskrivet tackkort i varje packad beställning, produkter som inte släpps till försäljning förrän de är perfekta i minsta detalj  eller en noga och ansvarsfull hantering av den egna ekonomin, lager och administration. Alla som kommer i kontakt med Nõberu of Sweden: kunder, distributörer, medarbetare eller samarbetspartners ska alla vara trygga i att veta att allt görs med nogranhet och omsorg.