1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Maglificio GRP

Maglificio GRP

Maglificio G.R.P, ett italienskt företag som specialiserat sig på stickade kläder av högsta kvalitet sedan 1973. Med deras traditionella hantverk och moderna smak har de skapat en unik stil som har fångat många kunders uppmärksamhet runt om i världen.

Företagets produktion av kläder sker på de vackra Medici-kullarna i Carmignano, Toscana, där de rika historiska, konstnärliga traditionerna och den goda maten skapar en inspirerande miljö. Här arbetar deras mycket specialiserade personal med passion och kärlek för sin hembygd för att skapa vackra stickade plagg som du kan njuta av.

Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av deras fina stickade kläder på vår webbshop. Allt från vackra koftor, eleganta klänningar och mysiga tröjor, alla tillverkade av högsta kvalitet för att garantera att du alltid får bästa möjliga produkt.

Maglificio G.R.P:s stickade kläder är kända för sin bekvämlighet, hållbarhet och deras tidlösa design. Dessa kvaliteter gör deras kläder till en utmärkt investering för din garderob.

Vi har handplockat det bästa från Maglificio G.R.P:s kollektioner för att erbjuda dig det bästa urvalet av deras fina stickade kläder. Utforska vårt sortiment idag och upptäck det bästa från en av de mest respekterade och kända tillverkarna av stickade kläder i Europa.