1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 79kr, Fri frakt över 3000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (46)1 2 Sista 100 per sida

Eat Dust Clothing

Eat Dust x Lewis Leather Collab Jacket

Eat Dust Clothing är ett varumärke som drivs av vänskap och ömsesidigt intresse. Det är inte frågan om att följa den senaste mode trenden. Eat Dust handlar om riktiga kläder och bra design som kommer att stå sig genom tiderna.

Not just for the boys! GoD is coming with Girls of Dust...

Eat Dust grundades av Keith Hioco och Rob Harmsen, två Antwerpen-baserade bikerälskare. Grundarna av Eat Dust har båda gedigna bakgrunder i modevärlden, men när de bestämde sig för att starta denim märket Eat Dust, ville de bort från trender och fashion.

De ville de skapa något genuint, ärligt med mycket integritet, som såg efter alla led av produktionen. Resultatet blev det ständigt växande Eat Dust.

 Att härleda märkets popularitet är inte svårt, Eat Dust har sedan start ständigt förnyat sig. Inspirationskällorna är många, även om grundarna är motorcykelintresserade så har de även haft inslag av det sena 60-talet och det tidiga 70- talets kontra kultur, denim, skateboarding, metal och rock. Eat Dust slutar aldrig att överraska, de skapar allt från denim till skräddarsydda kostymer.

Eat Dust kombinerar bikerkultur med funktion och skapar unika plagg. Många av Eat Dusts kreationer är "funktionsplagg" med en twist. Deras denim jeans åldras på ett mycket vackert sätt och formar sig efter personen som bär dem. Eat Dust sätter sin unika prägel på sina jeans och jeansskjortor genom att placera sin logga, ett motorcykelstyre, över fickorna. Detta har kommit att bli deras populära kännetecken. 

Hög kvalitet och riktigt bra denim, det är grundpelarna i varumärket Eat Dust Clothing. 

Eat Dust