1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Chesapeake's

chesapeakes

Chesapeake's är ett varumärke med en stark koppling till den amerikanska militärhistorien. Deras kläder är tillverkade i USA av högsta kvalitet och är perfekta för människor som uppskattar en robust och praktisk stil.

En av Chesapeake's mest kända produkter är OG107-byxorna, som har blivit en symbol för den amerikanska militärhistorien. Dessa byxor är tillverkade av högsta kvalitet och är både bekväma och praktiska.

Chesapeake's erbjuder också andra populära plagg som M51-jackan, N1-deckjackan och Fatigue-byxorna. Dessa plagg är alla inspirerade av militärhistorien och är tillverkade av högsta kvalitet för att garantera hållbarhet och komfort.

Chesapeake's är ett varumärke som står för kvalitet och hållbarhet. Deras kläder är perfekta för människor som uppskattar en robust stil och vill ha kläder som är lika bekväma att bära på arbetsplatsen som under fritiden. Utforska Chesapeake's kollektion på vår webbshop och hitta din nya favoritkläder idag.

Military, military heritage, us made, made in italy, OG107, M51, A2 jacket N1 Deck Jacket, Fatigues, heritage, mens rugged style, rugged war style