1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

American Needle

American Needle

Om du letar efter ett högkvalitativt och stiligt varumärke för huvudbonader som personifierar den amerikanska andan, behöver du inte leta längre än American Needle. Det här företaget grundades 1918 och har skapat förstklassiga huvudbonader i över ett sekel.

Det som utmärker American Needle från andra varumärken för huvudbonader är deras noggrannhet och engagemang för att bara använda de finaste materialen. Oavsett om du letar efter en klassisk baseball-keps eller en trendig bucket-hatt, så har American Needle ett brett utbud av stilar att välja mellan.

Deras produkter är inte bara stiliga, utan också hållbara och bekväma. Varje produkt är tillverkad med precision och omsorg, vilket garanterar att den kommer att hålla i många år framöver. Dessutom är American Needles design tidlös, så du kan vara säker på att din huvudbonad aldrig blir omodern.

Men American Needle är inte bara ett varumärke som värderar kvalitetshantverk. De har också en rik historia som är värd att utforska. Faktum är att American Needle spelade en viktig roll i en banbrytande dom från högsta domstolen som hjälpte till att bevara småföretagens rättigheter.

År 1984 försökte NFL tvinga alla sina lag att använda en enda licensierad leverantör för all deras merchandise, vilket effektivt skulle ha uteslutit mindre företag som American Needle. Men American Needle slogs tillbaka och tog sin sak hela vägen till högsta domstolen. År 2010 gick domstolen på American Needles sida, vilket tillät dem och andra småföretag att fortsätta att konkurrera på marknaden.

Så du kan inte bara lita på American Needle för att leverera förstklassiga huvudbonader, utan du kan också känna dig bra över att stödja ett varumärke som värderar rättvisa och småföretag. Oavsett om du letar efter en klassisk och diskret look eller en djärv och trendig accessoar, så har American Needle något för alla.