1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 69kr, Fri frakt över 2000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Artikelnummer˄˅

Wrangler Jeans

Wrangler Jeans är en av världens mest ikoniska klädmärken och har varit ett favoritval för denimälskare i över 70 år. Det började som ett märke för cowboys och western-entusiaster men har sedan dess vuxit till att bli en global modetrend.

Det var 1947 som Wrangler Jeans introducerades och det var från början ett varumärke som fokuserade på att erbjuda högkvalitativa jeans till amerikanska cowboys. De var tillverkade för att hålla i tuffa förhållanden, samtidigt som de var bekväma nog att bäras hela dagen. Detta gjorde Wrangler Jeans till en favorit bland cowboys och snart blev de populära bland en bredare publik.

Idag är Wrangler Jeans ett varumärke som förknippas med klassisk amerikansk stil. Deras jeans har en tidlös design och är tillverkade för att hålla länge. Deras sortiment omfattar allt från klassiska straight leg jeans till trendigare slim fit-modeller.

En av de mest populära modellerna från Wrangler Jeans är deras ikoniska cowboyjeans. Dessa jeans är tillverkade av högkvalitativ denim och har en klassisk passform som sitter bekvämt runt midjan och höfterna samtidigt som de ger gott om rörelsefrihet runt benen. Dessa jeans är ett måste för alla som älskar westernstil och är perfekta för att bäras med en cowboyhatt och boots.

Men Wrangler Jeans har också moderniserat sitt sortiment och erbjuder nu jeans som passar för alla stilar och tillfällen. Deras slim fit-modeller är perfekta för den trendmedvetna personen som vill ha en mer modern passform. Dessa jeans finns i en mängd olika tvättar och färger, vilket gör att det är lätt att hitta en modell som passar ens personliga stil.

Utöver deras jeans erbjuder Wrangler Jeans också andra kläder som jackor, skjortor och t-shirts. Dessa plagg har samma tidlösa design och höga kvalitet som deras jeans och är ett perfekt komplement till vilken garderob som helst.

Wrangler Jeans är ett varumärke som har överlevt decennier av förändringar i modetrender och har fortsatt att vara en favorit bland denimälskare världen över. Med sin klassiska stil och högkvalitativa produkter är det inte svårt att förstå varför.