1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 79kr, Fri frakt över 3000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Tillagd˄˅

Micky Oye

Från Tyskland kommer Micky Oye, den mest essentiella Aloha-skjortan vi har sett på länge. Micky Oye har utfört omfattande efterforskning för att få fram dessa fantastiska plagg som återger den äkta känslan från 1930-talets Hawaiianska öar. Skjortorna är trogna i storlek och form, tillverkade av fantastiskt Rayon-tyg och skapade med omsorg i Tyskland. Möt Micky Oye - en sann hyllning till Aloha!

"Kanske världens vackraste ordspråk kommer från paradiset som är Hawai'i:

'A'a i ka hula; waiho i ka hilahila i ka hale. Det betyder våga dansa; lämna blygheten hemma. Finns det något bättre sätt att beskriva idén som är Aloha?

Aloha är en attityd. Det är en hälsning och ett avsked, vänskap och medkänsla, samt kärleken till att vara levande. Om du delar dess anda kommer hawaiianerna att kalla dig kama'aina: ett 'barn av landet', oavsett var du kommer ifrån.

Aloha-skjortan inkapslar denna anda. På Hawaii bärs de året runt, av kontorsarbetare såväl som politiker, advokater såväl som domare. Människor bär dem vid bröllop såväl som vid begravningar.

Micky Oye firar Aloha-traditionen. De lägger ner stor omsorg på varje detalj för att du ska kunna koppla av och njuta. Från tygerna till sömnaden - varje Micky Oye-skjorta är autentisk, medveten och förstklassig.