1-3 dagars leverans, Inom Sverige: Fast fraktkostnad 79kr, Fri frakt över 3000kr

Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
Tillagd˄˅
Artikelnummer˄˅
VISAR 1-24 (39)1 2 Sista 100 per sida

Hen's Teeth

Hen

Hen's Teeth har sitt ursprung i önskan att skapa en tidlös standarduppsättning av kläder som innehåller allt du behöver i en enda väska. Detta koncept bygger på vad historien alltid har betraktat som odödliga ikoner inom klädindustrin - kläder som inte är temporära och som framförallt är tillverkade i Italien.

Vid tillverkningen av Hen's Teeth kläder läggs stor vikt vid hantverk, kvalitet och stil. Varje plagg är noga utformat för att passa perfekt och hålla länge. Med en Hen's Teeth-uppsättning kan du vara säker på att du alltid kommer att ha rätt kläder för varje tillfälle, oavsett om det är en dag på jobbet eller en natt på stan.

Vår dedikation till hantverk och kvalitet har gjort oss till en favorit bland kvalitetsmedvetna kunder som uppskattar äkta kvalitet och stil. Varje Hen's Teeth plagg är en investering i en stil som kommer att vara lika tidlös som kläderna själva.

Så om du är ute efter en uppsättning kläder som är lika klassisk som de är moderna, tillverkade av de finaste materialen och med en design som aldrig går ur stil, då är Hen's Teeth rätt val för dig.

Hen's Teeth